I dag bakte jeg noe ekstra godt!
nemlig Bagels <3
Er det noe jeg virkelig savner på lavkarbo må det være brødmat
disse her ble så gode, og smaker likt som vanlige bagels så denne må bare deles
Her får du oppskriften
(Rekker til 8 Bagels)
Bagels (lavkarbo og ketovennlige)
DETTE TRENGER DU
200 gr Mozzarella ost
125 gr Kremost (nøytral smak)
4 dl Mandelmel
2 ts Bakepulver
1 ts Hvitløkspulver (valgfritt)
1 klype salt
3 Egg (2 i deigen, 1 til pensling)
litt Sesam og Valmuefrø
Stekes på 200 gr i ca 20 min
SLIK GJØR DU
Ha Mozarella og kremost i en bolle som tåler micro
(har du ikke dette kan du smelte det sammen i en gryte på svak varme)
Smelt sammen
Rør godt til alt er blandet
Bland sammen det tørre i en kjøkkenmaskin, når dette er godt blandet tilsetter du et egg
Miks godt sammen
Tilsett et egg til
Tilsett oste blandingen i deigen
Miks godt sammen
Når alt er samlet får du en ganske klissete deig
mitt tips er å bruke engangs hansker
smør på litt olje evnt. vann og ta ut deigen
da går jobben som en lek
Samle sammen deigen til en rund og smidig ball
Del deigen i 8 like store deler
Ta ut et og et stykke, trill ut pølser og forme til sirkler på et kledd stekebrett
Pensle med egg, og strø på sesamfrø og valmuefrø (pynt)
Stekes midt i ovnen på 200 gr i ca 20 min (følg med)
Avkjøl på rist
(hvis du klarer å vente 😉 )
spis de som de er eller ha på noe godt pålegg og nyyyt! 🙂
Du kommer til å elske disse!! <3
Oppbevares gjerne i en pose i kjøleskapet
smaker herlig til alle måltider
Lykke til
<3
Følg Bloggen videre på Facebook HER og Instagram HER
#lavkarbo #ketose #keto #bagels #bake #mat #kosthold #frokost #lunsj #lunch #sunn #bake #baking #loff
Hvilke type mandelmel brukte du i oppskriften bagels?
Mirjam: jeg bruker vanlig mandelmel, ikke fettredusert
Hei. Lurte bare på om du maler mandlene selv. Melet ser så lyst ut på bildet, bruker du skoldete
mandler?
Jeg kjøper mandelmel, men du kan male selv og.
Disse var veldig gode😊Syns de ble enda bedre med halvt om halvt sesam mel og mandelmel😊Nydelige med bacon, majones og tomat😊