Går du på Lavkarbo og savner Kebab
det gjør jeg nemlig!
derfor fant jeg ut at jeg måtte prøve å lage dette lavkarbovennlig
det beste med kebab er jo sausen spør du meg
De du får ute og i butikk inneholder ofte mye sukker
og er ellers lite lavkarbovennlige
derfor laget jeg rett og slett en fantastisk god kebabsaus på lavkarbovis
denne ble så god at jeg fikk lyst til å dele den med dere.
HER FÅR DU OPPSKRIFTEN:
1. Beger seterrømme
5. ss Ekte majones
2-3 ss hvitløkspulver
1 ts cayenepepper
2 ts Santa Maria Sambal-oelek-chilli paste
2 ts Oregano
3 ts paprikapulver
1 ss Kikkoman soyasaus
SLIK GJØR DU:
Bland sammen rømme og majones i en kjele på svak varme
den skal ikke koke, bare varmes opp
ha i krydderet og soyasausen
bland godt
Denne er så enkel å lage at alle kan klare det
super lett
og ekstremt god!
Jeg har enda ikke klart å lage noen gode pita på lavkarbovis
så enn så lenge blir det kabab tallerken her i huset
ønsker du pommesfrites (chips) ved siden av
finner du en lavkarbovennlig vri til dette HER
Da håper jeg dette var til hjelp for noen
GOD MIDDAG! 🙂
Følg bloggen på Facebook HER
eller Instagram HER
#Lavkarbo #middag #saus #diett #slanking #kosthold #kebabsaus