Dette ble snadder!
Knasende sprø, og proppfull av smak!
Spises til frokost,
lunsj,
kvelds,
som tilbehør til middagen,
eller bare som snacks! 🙂
Ingredienser
3 egg
1 klype salt (jeg bruker Maldon)
3 dl revet ost
1 dl gresskarkjerner
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
1 dl mandel mel
stekes nederst i ovnen på 175 grader i 30-40 min )
følg med på din ovn)
Slik gjør du
Sett ovnen på 175 grader
Ha egg og salt i en bolle
visp godt sammen
Tilsett ost
Gresskarkjerner
Linfrø
Sesamfrø
og mandelmel
Rør alt godt sammen til du får en deig
Kle en bakeplate og legg deigen på
Smør deigen ut over platen i et tynt lag
for ekstra sprø knekkebrød
jeg bruker en spatula dyppet i kaldt vann
dette gjør jobben lettere
Når den er klar til å stekes ser den ca sånn ut
dryss gjerne litt ekstra maldon salt over for ekstra smak
Etter ca 15 min begynner osten å boble mmmmm…
Ta brettet ut av ovnen og del opp i ønsket størrelse med et pizzahjul
Sett tilbake i ovnen og stek videre i 15-20 min
sett opp ovnsdøren med jevne mellomrom
for å slippe ut fuktighet og damp
dette gir ekstra sprø knekkebrød
Når de er ferdige lar du de hvile litt før du knekker de opp
Da er det bare å nyte
knasende sprø knekkebrød
fulle av smak! 🙂
Funksjonell Mat//Funksjonell Mat//Funksjonell Mat
Hiva er en spatula?