Etter at jeg la ut en liten snutt av bake prosjektet mitt i går, rant det inn så mange spørsmål om oppskriften at jeg deler den med dere her!
( Ikke lavkarbo)
Enjoy!
200 g Hvetemel
1/2 ts Natron
1 klype Salt
100 g Brunt sukker
50 g Hvitt sukker
75 g Smør, romtemp
2 ss Kremost ( nøytral )
1 Egg
150 g Sjokoladebiter
Bland sammen mel, natron og salt i en bolle.
I en kjøkkenmaskin rører du sammen brunt sukker, hvitt sukker, romtemp smør og kremost til du har en luftig røre.
Tilsett egget og miks litt til.
Ha så i de tørre ingrediensene og bland sammen.
Rør tilslutt inn sjokoladen
Pakk deigen i plastfolie og legg i kjøleskapet i minst 2 timer
Kle to langpanner med bakepapir.
Bruk en iskremskje om du har det til å måle opp mengden deig, trill baller og legg utover brettet, ha godt mellomrom da de flyter utover når de stekes.
(Om du ikke har en iskremskje så bruker du en vanlig skje.)
Stek på 180 grader i ca. 10 minutter.
Avkjøl
Egner seg godt til frysing!
♥️
1 kommentar
Åh dette er jo rene snopet! Mmmm hadde ikke rukket frysen de der – hos meg 😀