Disse snurrene smaker helt nydelig, og er raske å lage.
( Glutenfri )
Jeg viser deg hvordan! 🙂
Ingredienser
200 gr Mozzarella ost
125 gr Kremost naturelle
200 gr Mandelmel
2 ts Bakepulver
1 ts Hvitløkspulver
2 klyper salt
3 ss Oregano
1 ss paprika krydder
skinke
3 Egg (2 i deigen, 1 til pensling)
Stekes på 200 gr i ca 20 min
Ha mozarella ost og krem ost i en skål som tåler micro
smelt dette i microen eller i en gryte på svak varme, rør godt sammen
Ha de tørre ingrediensene sammen i en bolle
Rør sammen og tilsett 1 egg
rør sammen og tilsett 1 egg til
Rør sammen
tilsett osteblandingen
Rør godt til du får en deig, den vil være ganske klissete
Ta deigen ut og legg den gjerne på en silikonplate, evnt olje underlaget
Jeg bruker engangshansker og olje, da dette gjør deigen lettere å jobbe med
del deigen i to
kjevle ut to firkanter
Legg skinke eller annet du liker godt på bunnen (f.eks. peperoni )
ha gjerne litt grønt på og
legg den andre leiven oppå toppen
Kutt strimler med et pizzahjul
Tvinn strimlene, og legg de på en kledd plate
pensle med egg og krydre over om du ønsker det
stekes i ovnen i ca 20 min på 200 grader
Avkjøles og nytes!
Så genialt at du viser hele prosessen med bilder og tekst på den måten slipper vi som har lyst å prøve dette å gruble på hvordan gjør vi det. Takk så mye, dette skal lages som lørdags-lunsj 😊👍🏻
Ja jeg liker å lage oppskrifter med teskje metoden! 🙂
Veldig kjekt du viser med teskje metoden. Takk for oppskriften -ser kjempegode ut og må prøves 🙂
De ser helt fantastiske ut. Takk for oppskrift
De er nydelige!! 🤗💕
Dette fikk jeg virkelig lyst til å lage i helga🙂👍
Ja de er supre som helgekos, nistemat på skole/jobb eller som turmat! 🤗💕
På bilde nr 1 ser det ut som rapet ost i bunnen, men det står ikke i oppskriften?
Det er mozarellaosten. 🙂
Disse ble kjempe gode!!
Smakte ikke mandelmel i det hele tatt.
Kjempe godt med pesto sammen med skinka.
Prøvde å dyppe i sweet chilli saus. D var også kjempe godt.
Deigen ble lettere å jobbe med da den hadde fått ligge litt…
Herlig! <3
Dette ser nydelig ut. Går det Ann å variere kjøtt type og ha flere ting i ?
Ja! Her er det igrunn bare fantasien som stopper en. 🥰
Dette skal prøves 👏👏
🥰🥰😍♥️
Prøver disse idag! Gleder meg til å smake, det ser så godt ut! Egner de seg til å fryse?
Så herlig! Du kan godt fryse dem.
Varm de gjerne litt opp. 🤗
Så herlig! De kan godt fryses.
Varm de gjerne litt opp. 🤗
Så glad for at de er glutenfri
Ja herlig!🥰
Kan en bruke fersk mozarella istedenfor revet?
Tja, det har jeg ikke prøvd selv, men regner med det siden det smeltes
Deigen ble rødfarget av paprika pulveret, er set riktig med en ss?
Hmm. Ja, det er riktig det, men har ikke opplevd det selv. Hvordan ble de ferdige?
Noen som har prøvd å ha litt ost sammen med skinken? (Inni) Eller litt strø ost oppe på de under steking?
Tror det blir litt for mye ostesmak da det er så mye i deigen, så derfor har jeg ikke prøvd det selv
Hei
Jeg tåler ikke mandel og derfor ikke bruke mandelmel. Har du eksempel på hva jeg kan erstatte mandelmelet med?!
Sesammel kanskje..
Hei 😊 Jeg kan nå etter rett å slett å ha blingsa og tatt havremel istedenfor mandelmel bekrefte at det funker 😂 Eneste var at jeg måtte ha i et ekstra egg ( havremel trenger mer funk)
Så ikke like godt ut men smakte veldig godt! Jeg hadde litt revet ost og havsalt på toppen
Nam nam! 😋 funker med vanlig mel og selvfølgelig, bare at da blir de ikke glutenfri og lavkarbo hvis man ønsker det.
Ser väldigt gott ut, måste pröva!
Går de att frysa?
Ja, det går fint!
Hei. Disse prøvde jeg idag, da jeg syntes de så så nydelig gode ut. Men .. de ble langt fra de du har på bildet. De ble røde, og veldig smuldrete. De var så smuldrete at jeg fikk ikke til å tvinne de, så de ble stekt som noe avlange klumper 😅
Hva har jeg gjort feil? Står ikke i oppskriften, men skal de knaes lenge? Eller er det forskjell på mandelmel?
Hmm. Bruk olje og eventuelt hansker når du baker ut. Jeg bruker vanlig mandelmel, ikke fettredusert. Men jeg har bakt disse så mange ganger nå, så mulig det er en treningssak. Men enkle å snurre er de ikke, enig i det!
Deigen var helt håpløs å jobbe med. Fikk ikke lagt den oppå den andre, den bare smuldret opp🙈deigen ble også veldig rød. Vanskelig å tvinne var den også. Men jeg skal nok prøve igjen
Kan jeg erstatte Mozarella ost med vanlig hvitost?
Ja det kan du!
Den store bakedagen her. 2 typer knekkebrød og så datt jeg over denne. Ser helt nydelig ut. Akkurat ferdig, klare til å settes i ovn så fort det andre er ferdig. Takk for oppskrift. Droppa paprikapulver, kjørte på med litt chili istede. Gleder meg til å smake etterpå 🥰
Du kommer til å elske dem!! 🥰🥰
Datra mi er allergisk mot mandel, har du noe annet mel som er anbefalt? Eller kan jeg bruke vanlig glutenfritt mel?
Det kan du! 🥰