Disse snurrene smaker helt nydelig, og er raske å lage.
( Glutenfri )
Jeg viser deg hvordan! 🙂
Ingredienser
200 gr Mozzarella ost
125 gr Kremost naturelle
200 gr Mandelmel
2 ts Bakepulver
1 ts Hvitløkspulver
2 klyper salt
3 ss Oregano
1 ss paprika krydder
skinke
3 Egg (2 i deigen, 1 til pensling)
Stekes på 200 gr i ca 20 min
Ha mozarella ost og krem ost i en skål som tåler micro
smelt dette i microen eller i en gryte på svak varme, rør godt sammen
Ha de tørre ingrediensene sammen i en bolle
Rør sammen og tilsett 1 egg
rør sammen og tilsett 1 egg til
Rør sammen
tilsett osteblandingen
Rør godt til du får en deig, den vil være ganske klissete
Ta deigen ut og legg den gjerne på en silikonplate, evnt olje underlaget
Jeg bruker engangshansker og olje, da dette gjør deigen lettere å jobbe med
del deigen i to
kjevle ut to firkanter
Legg skinke eller annet du liker godt på bunnen (f.eks. peperoni )
ha gjerne litt grønt på og
legg den andre leiven oppå toppen
Kutt strimler med et pizzahjul
Tvinn strimlene, og legg de på en kledd plate
pensle med egg og krydre over om du ønsker det
stekes i ovnen i ca 20 min på 200 grader
Avkjøles og nytes!
Så genialt at du viser hele prosessen med bilder og tekst på den måten slipper vi som har lyst å prøve dette å gruble på hvordan gjør vi det. Takk så mye, dette skal lages som lørdags-lunsj 😊👍🏻
Ja jeg liker å lage oppskrifter med teskje metoden! 🙂
De ser helt fantastiske ut. Takk for oppskrift
De er nydelige!! 🤗💕
Dette fikk jeg virkelig lyst til å lage i helga🙂👍
Ja de er supre som helgekos, nistemat på skole/jobb eller som turmat! 🤗💕
På bilde nr 1 ser det ut som rapet ost i bunnen, men det står ikke i oppskriften?
Disse ble kjempe gode!!
Smakte ikke mandelmel i det hele tatt.
Kjempe godt med pesto sammen med skinka.
Prøvde å dyppe i sweet chilli saus. D var også kjempe godt.
Deigen ble lettere å jobbe med da den hadde fått ligge litt…